Opzoek naar een kantoorruimten?

24/07/2018

Op de 1ste verdieping en op de begane grond zijn er nog enkele kantoorruimtes beschikbaar. Het concept van De Werktuin is dat de verhuurder de huurder volledig ontlast, er wordt namelijk een all-in huurprijs toegepast. Dit betekent dat de volgende aspecten in de huurprijs zijn verwerkt, namelijk:

  • Huur

  • De schoonmaak: De schoonmaakdiensten komen 2 x per week langs om alles netjes en propper te houden.

  • Koffie: In De Werktuin bevinden zich namelijk 2 moderne koffieapparaten waar u als huurder en uw klanten/gasten gebruik van kunnen maken. (Koffie, latte, thee, cappuccino, chocomelk, …)

  • Receptioniste: Uw klanten en gasten worden onthaald door onze receptioniste die zorgt dat alles in goede banen worden geleid.

  • Vergaderruimtes beschikbaar: De Werktuin is voorzien van vergaderruimtes waar u als huurder zelf of met uw klanten/gasten gebruik van kunt maken om te vergaderen. Zeer handig om eens samen met allerlei mensen in een grootte ruimte te zitten, zo kunnen uw vergaderingen/afspraken voortaan op uw kantooradres plaatsvinden.

D.m.v. deze aspecten heeft uw voor een goedkope huurprijs een zeer mooi en aangename kantoorruimte(s). Dus u betaalt voor de all-in prijs de huur voor vierkante meters die wordt gebruikt en de servicekosten zijn hierin verwerkt. Dit is de ideale locatie om uw kantoor te vestigen, ook kunnen hier u en uw klanten andere connecties leggen.

 

 

 

Please reload

Recent

07/24/2018

08/25/2017

08/25/2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken naar:
Please reload