Horecaondernemer(s) gezocht in De Werktuin!

Vastgoedbeheer-Limburg te Brunssum is opzoek naar gemotiveerde ondernemer(s) die een nieuwe horeca ruimte of een nieuwe uitdaging zoeken.

Heb jij altijd al een Koffie-corner willen runnen? Of een gezellige lunchroom in hartje Brunssum? Dan hebben wij de perfecte locatie voor jou!

De werktuin is een ondernemingshuis die op zoek is na een ZZP-er om de Koffie-corner te runnen. Wij hebben een toffe vintage uitstraling, waardoor wij een menigte aantrekken van jong tot oud!

Zie jij het al voor je? De hardwerkende jongeman die even snel een koffie to-go komt halen, of de kleine jonge meid die met opa & oma komt lunchen.

 

Nu is de bedoeling om een gedeelte van de begane grond te verhuren aan een horecaondernemer. Liefst zien we een startende ondernemer komen die er een koffiecorner of broodjeszaak begint. Momenteel is dat gedeelte al in grote lijnen ingericht als een horecaonderneming/showroom.
We merken steeds meer dat er hier op deze locatie vraag naar is. Zo komen er steeds meer en meer mensen van buitenaf en leren ze De Werktuin beter kennen. Wat positief is voor ons. Maar ook zullen de ondernemers/werknemers die in het ondernemingspand gevestigd zitten ook regelmatig langskomen voor eventueel een kopje koffie of broodje. Wat dan weer een ‘extra’ is voor de ondernemer.

Achter het pand bevinden zich parkeervoorzieningen en zo kan men via de achterkant van het gebouw ook naar binnen. Zelf hebben wij de tijd er niet voor om hier een horecaonderneming te starten en daarom bieden we enthousiaste ondernemers deze kans aan. Heeft u andere ideeën of interesses kunt u ons bereiken op de onderstaande gegevens.

 

 

 

Please reload

Recent

07/24/2018

08/25/2017

08/25/2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken naar:
Please reload