Projectmanager van: Auvermoerstraat 25 te Hoensbroek

03/05/2016

Aan de Auvermoerstraat in Hoensbroek groeit een nieuw, toekomstbestendig en kostenbesparend zorgproject: De Woontuin. Medio 2016 wordt het pand in gebruik genomen door onder anderen Maatman Zorggroep, Stichting Katharina Kasper, TransferWerkt en REHAMED Europe. De Woontuin staat open voor nieuwe ontwikkelingen en zal steeds verder opbloeien. Door onderlinge samenwerking en actieve betrokkenheid van de wijkbewoners en andere organisaties ontstaan volop kansen op het gebied van leefbaarheid, (werk)participatie, zelfredzaamheid en een gezonde wijk. Daarnaast is De Woontuin een IBA-Attentionproject in het kader van IBA Parkstad (www.iba-parkstad.nl). 

 

Voor meer informatie, mail ons en wij sturen vrijblijvend de brochure naar u toe.

 

 

Please reload

Recent

07/24/2018

08/25/2017

08/25/2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken naar:
Please reload